Partida dintre Viana si Chapadinha, decisiva pentru promovarea in prima divizie a campionatului Maranhense din Brazilia, s-a terminat cu scorul de 11-0, interesant fiind faptul ca gazdele au marcat 9 goluri in ultimele noua minute ale disputei. Victoria "ciudata" le-a permis sa promoveze la golaveraj, dar federatia de fotbal a deschis deja o ancheta privind corectitudinea acestui meci de cascadorii rasului.

Viana si Moto Club luptau pentru promovare, iar cu noua minute inainte de terminarea partidelor Moto se afla pe prima pozitie dupa ce conducea cu 5-1 pe Santa Quiteria (au beneficiat de trei lovituri de pedeapsa).

Cu un golaveraj inferior, Viana a inceput sa marcheze pe banda rulanta cu largul concurs al jucatorilor de la Chapadinha, gazdele bifand noua reusite in ultimele noua minute de joc ale partidei. Dupa o victorie cu 11-0, Viana si-a asigurat promovarea la golaveraj (au avut un plus de doua goluri fata de rivalii de la Moto Club).

Finalul desprins parca din cooperativa fotbalului romanesc a atras atentia Federatiei de Fotbal din Brazilia, oficialii incepand o ancheta pentru a stabili corectitudinea acestei dispute.

Vezi aici cum sa marchezi noua goluri in noua minute: