Comitetul Antiviolenta si Consiliul Superior al Sporturilor din Spania nu au fost de acord cu spotul dedicat fanilor echipei Valenciei pentru a promova partida cu Barcelona, din etapa a saptea din Primera Division, invocand instigarea la violenta prin prezentarea unor imagini de lupta din filmul "300". Sponsorul principal al Valenciei a cedat presiunilor si a schimbat spotul cu imagini din desenul animat "Heidi fetita muntilor".

Spotul initial prezenta suporterilor imagini din intalnirile anterioare dintre cele doua echipe, inlantuite cu alte imagini din filmul artistic "300". Comitetul Antiviolenta si Consiliul Superior al Sporturilor au trimis companiei o petitie prin care ii cereau sa modifice clipul, deoarece partida dintre Valencia si Barcelona a fost declarat una cu inalt grad de risc.

Astfel, videoclipul a fost inlocuit cu imagini din desenul animat "Heidi fetita muntilor", in care o prezinta pe fetita ca fiind o fana spartana a Valenciei ce se intalneste cu prietenul ei Pedro, un fan al Barcelonei. "A fost odata o suportera spartana a Valenciei care era foarte fericita pentru ca sambata venea sa o intalneasca cel mai bun prieten al sau, fan FC Barcelona. Promitem ca vom fi cuminti, dar nu prea mult" , este mesajul promovat acum pe valencianistasespartanos.com, alaturi de imagini cu Heidi.

Sponsorul principal s-a declarat impotriva violentei si a adaugat ca spotul nu vroia decat sa faca o legatura cu momentul istoric in care cei 300 de spartani au invins un rival superior.

Clipul initial:

Spotul actual: