Echipa nationala de juniori U19 a Romaniei a obtinut, joi, calificarea in Turul de Elita, ultimul tur preliminar al Campionatului European U19, editia 2009-2010, dupa ce a invins selectionata Armeniei, scor 1-0.

Stoian a marcat golul victoriei in partida cu Armenia, in minutul 13 dintr-o lovitura de la 11 metri. In precedentele intalniri, echipa antrenata de Cristian Sava a fost invinsa de Scotia (0-3) si a obtinut o victorie cu Austria (4-0).

Romania a terminat pe locul al doilea in Grupa 6, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 1, Scotia, si ocupanta locului 3, Austria. Departajarea echipelor s-a facut in urma golaverajului din meciurile directe. Astfel, Scotia a avut 3-1, Romania 4-3 si Austria 1-4, anunta site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Ultimul tur preliminar pentru CE U19 se va desfasura sub forma a sapte mini-turnee ce se vor desfasura in primavara lui 2010, in Franta. Castigatoarea fiecarui mini-turneu se va califica la turneul final.

Echipa de start a Romaniei: George Alin Vartopeanu, Ionut Mihalachioae, Sebastian Mladen, Andrei Sava, Codrut Cioranu, Marius Chindris, Andrian Marius Stoian, Denis Alibec, Cosmin Gabriel Matei, Marius Pompiliu Albu, Marius George Tucudean.