FC Brasov a cerut un control antidoping pentru meciul cu Dinamo, din etapa a 10-a a Ligii 1 ce se va disputa duminica. Oficialii brasoveni au trimis, joi, o adresa Agentiei Nationale Antidoping prin care au solicitat efectuarea dupa meci a unui control de specialitate pentru doi jucatori de la ambele echipe, alesi prin tragere la sorti.

"FC Brasov a trimis astazi o adresa Agentiei Nationale Antidoping, prin care solicita efectuarea unui control antidoping la meciul cu Dinamo, care se va disputa duminica, de la ora 18.00. FC Brasov doreste ca la finalul meciului cu Dinamo, prin tragere la sorti, cate doi jucatori de la ambele echipe sa fie testati antidoping", se arata pe site-ul oficial al FC Brasov.

"Nu-i nici primul, nici ultimul control pe care o echipa il cere la un meci cu Dinamo. Ne-am obisnuit deja cu aceasta situatie, nu stiu daca e vorba de vreun razboi psihologic sau de altceva, dar noi nu avem nicio emotie in ceea ce priveste acest control antidoping", a declarat Ionel Ganea, managerul sportiv al echipei Dinamo. (gsp.ro)

FC Brasov - Dinamo, meci contand pentru etapa a 10-a a Ligii 1 se va disputa duminica, 18 octombrie si il va avea la centru pe arbitrul baimarean Cristian Balaj.