Presedintele FRF a comentat intr-un stil propriu escapada nocturna a lui Adrian Mutu dupa infrangerea rusinoasa impotriva Serbiei, Mircea Sandu fiind de parere ca atacantul Fiorentinei se comporta ca un copil. "Razvan Lucescu poate renunta la Mutu", a declarat Nasu dupa victoria cu 3-1 in fata Insulelor Feroe.

"Noi avem responsabilitate pentru jucatori, asta nu intelege Mutu. Daca il impusca cineva pe Mutu in Serbia, Razvan era responsabil, noi aveam responsabilitatea pentru el. Cum sa pleci asa din cantonament, fara sa anunti? Nu e obligatoriu ca Mutu sa vina la nationala. Nimeni nu realizeaza ca ei sunt in programul nationalei de cand s-au prezentat la prima selectie si pana la finalul meciului. O sa vorbesc cu Razvan sa nu le mai dea acele libere. Daca la ora 12 Mutu era acasa nu era nici o problema! Sau Cristea, ce a făcut Cristea in fotbalul romanesc?! Mutu trebuie sa se trezeasca, sa nu se mai comporte ca un copil. Pana la urma are 30 de ani, are un proces pe rol, are trei copii" a declarat Mircea Sandu la gsptv.

Romania a invins cu 3-1 reprezentativa Insulelor Feroe, aceasta fiind prima victorie a tricolorilor pe propriul teren la capatul unor preliminarii in care am terminat pe locul cinci din sase echipe, in urma Serbiei, Frantei, Austriei si Lituaniei.