Steaua va juca o singura etapa fara spectatori in Liga 1, dupa ce Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a admis cererea de revizuire formulata de gruparea din Ghencea. Astfel, Steaua va disputa fara spectatori doar meciul cu Rapid, din etapa a 11-a si suporterii vor putea fi prezenti in tribune la meciul cu Unirea Alba Iulia, din etapa a 13-a.

Sanctiunea impotriva Stelei a venit dupa incidentele petrecute la meciul cu Gloria Bistrita, din etapa a noua a Ligii 1. Pe durata intregii partide, fanii l-au injurat pe finantatorul Gigi Becali. In urma revizuirii deciziei de miercuri, 7 octombrie, a Comisiei de Disciplina a FRF cu privire la sanctionarea Stelei, clubul ros-albastru a scapat si de amenda de 40.000 de lei.

"Comisia de disciplina a LPF admite cererea de revizuire formulata de FC Steaua la Hotararea n.79/07.10.2009. In baza art.121, coroborat cu art.54, alin.6 din R.D. sanctioneaza clubul FC Steaua cu masura programarii unui joc fara spectatori", se arata in comunicat.

Cererea clubului Dinamo de revizuire, cu privire la sanctionarea echipei cu disputarea unui meci fara spectatori si o amenda de 20.000 de lei a fost analizata de Comisia de Disciplina, dar judecarea cazului s-a amanat pana pe 21 octombrie.