Dificultatile financiare cu care se confrunta FC Arges poate lasa echipa fara jucatori. Zece fotbalisti ai gruparii pitestene, printre care si capitanul echipei, au depus memorii la Federatia Romana de Fotbal pentru a deveni liberi de contract, urmand ca in cursul saptamanii viitoare si ceilalti jucatori se ceara acelasi lucru, informeaza Mediafax.

Jucatorii echipei FC Arges nu si-au mai primit salariile de peste doua luni, fapt ce i-a determinat pe Ionut Bosneag, Mircea Stan, Ionut Cazan, Ilie Poienaru, Elias Bazzi, Catalin Doman, Iulian Tames, Vali Stan, Cosmin Nastasie si Adrian Dulcea sa depuna memorii la FRF, pentru a deveni liberi de contract.

"Eu sunt antrenor si am ca sarcina principala pregatirea echipei la antrenamente si meciuri, precum si aducerea echipei pe unul din primele doua locuri ale clasamentului. Jucatorii sunt liberi sa faca ce cred ca e mai bine pentru a-si obtine drepturile, si este treaba lor cum o fac. Mai mult eu nu pot spune", a declarat Ionut Badea, antrenorul echipei FC Arges.

Potrivit aceleiasi surse, Primaria Pitesi si Consiliul Judetean ar putea prelua clubul, primarul Tudor Pendiuc avand deja o discutie cu unul dintre actionari, Ilie Penescu.

FC Arges se afla pe locul al treilea in Seria 2 a ligii secunde, cu 18 puncte acumulate in noua partide jucate.