Fabbiani si coechipierii sai sunt amenintati de suporteri, dupa ce luni, River Plate a suferit o infrangere umilitoare in fata celor de la Independiente, scor 1-3. Cu doar cinci puncte acumulate in opt meciuri, River se afla abia pe locul al 16-lea, lucru ce i-a facut pe suporterii argentinieni sa-si ameninte favoritii.

River a pierdut pentru prima data, in 13 ani, pe teren propriu cu cei de la Independiente, lucru ce a atras furia fanilor. Huiduit de suporteri in momentul schimbarii din timpul partidei cu Independiente, Capcaunul Fabbiani i-a intaratat si mai tare in momentul in care si-a pus degetul la gura, cerandu-le fanilor sa taca din gura.

Pe forum-ul site-ului suporterilor lui River, La Pagina Millonaria, un utilizator a publicat numerele de telefoane ale jucatorilor, iar acestia au fost imediat "bombardati" cu mesaje de amenintare. "Stim la ce ora merge nevasta ta la cumparaturi" si "Stim fiecare miscare a familiei tale" au fost unele dintre mesajele de amenintare primite de la fani.

Fabbiani, Abelairas, Villagra, Daniel Vega, Nicolas Sánchez, Facundo Quiroga, Galmarini, Buonanotte si Ahumada sunt fotbalistii amenintati de suporteri, informeaza presa din Argentina. Jucatorii si-au anulat imediat abonamentele telefonice si au refuzat sa comunice cu jurnalistii, pe care ii suspecteaza ca au dat fanilor numerele de telefoane.

Fotbalistii de la River Plate au intrerupt orice mijloc de comunicare cu presa, anuntandu-i ca nu le vor mai da niciodata noile numere de telefon pentru a evita noi incidente asemanatoare.