Doua cluburi spaniole de prima liga se bat pentru serviciile mijlocasului sarb Milan Jovanovic. Autorul unei duble in umilinta pe care au suferit-o romanii in fata Serbiei, in preliminariile CM 2010, Jovanovic este dorit atat de Valencia, cat si de Atletico Madrid. Dupa super-meciul de la Belgrad, cele doua cluburi au marit oferta, Atletico anuntand ca ii va oferi un salariu anual de 2 milioane de euro.

Banii nu stau in calea dorintelor celor de la Atletico si i-au facut o oferta mult mai buna decat cea a Valenciei. Inaintea meciului din preliminarii dintre Serbia si Romania, Atletico Madrid a inaintat jucatorului sarb o oferta de 1,3 milioane anual. Dar dupa meciul foarte bun facut de Jovanovic impotriva tricolorilor lui Lucescu, madrilenii au ridicat oferta pana la 2 milioane de euro anual.

Jovanovic a anuntat ca vrea sa joace la un nivel mult mai inalt decat cel din campionatul belgian. Mijlocasul va pleca, in iunie 2010, liber de contract de la Standard Liege, dar a declarat ca prefera sa se alature conationalului sau Nikola Zigic la Valencia. "Valencia a oferit un contract pe trei ani si jumatate in valoare de 4.5 milioane de euro. Milan a zis ca vrea sa mearga la Valencia deoarece se regaseste in maniera lor de joc", a declarat agentul sau, Zoran Stojadinovic.