Transferat din Serie A la echipa extraterestrilor de la Barcelona, Zlatan Ibrahimovic isi ridica in slavi noua echipa si arunca noroi in fosta sa formatie, Internazionale Milano. Intr-un interviu acordat revistei oficiale a clubului catalan, suedezul de 28 de ani a declarat: La Inter nu sunt jucatori care pot face diferenta.

"Barca este o echipa mare, dar Inter nu. La Inter nu sunt fotbalisti care ar putea schimba un meci. Cand unul dintre jucatorii mari nu era in forma maxima, partida devenea extrem de dificila. Dar aici, la Barcelona, daca lipseste unul dintre jucatorii buni exista intotdeauna un altul capabil sa faca diferenta. Si acest lucru face din Barcelona o echipa mare", a declarat Ibrahimovic, citat de ANSA.

"Barcelona a avut atatia campioni. Jucatori ca Stoichkov, Ronaldo, Romario, Eto'o... Ei au facut lucruri extraordinare aici. Si mie mi-ar placea sa imi las amprenta aici", a adaugat jucatorul Barcelonei.

Ibrahimovic a fost jucatorul lui Inter timp de trei ani, in perioada 2006-2009, reusind sa marcheze de 57 de ori pentru Nerazzurri.