Dupa ce accidentarea de la glezna s-a agravat in timpul partidei dintre Portugalia si Ungaria, Cristiano Ronaldo va lipsi aproximativ o luna de zile de pe terenul de fotbal, informeaza Marca. Va fi interesant de vazut cum se va descurca Realul fara lusitan, tinand cont de faptul ca la prima absenta a lui Ronaldo galacticii au pierdut la Sevilla.

In aceste conditii, Ronaldo nu va juca in partida Portugaliei cu Malta (de miercuri), atacantul urmand sa lipseasca si de la partida din Champions League cu AC Milan, din 21 octombrie, de pe Santiago Bernabeu.

Cristiano si-a luxat glezna in timpul partidei cu Olympique Marseille din Champions League. "Accidentarea s-a agravat, iar timpul de refacere este intre trei si patru saptamani", a anuntat Real Madrid.

La primul meci fara Ronaldo pe teren, Real Madrid a inregistrat primul esec al sezonului, scor 2-1, pe terenul celor de la FC Sevilla.

Galacticii vor fi nevoiti sa se descurce fara numarul noua in Primera Division in disputele cu Valladolid (acasa), Sporting Gijon (deplasare) si posibil cu Getafe (pe propriul teren).