Jurnalistii sarbi sunt de parere ca intreaga tara a devenit obsedata de partida cu Romania, disputa care ar putea face din Serbia a 12-a echipa care obtine calificarea la Cupa Mondiala din 2010. Partida dintre Serbia si Romania se va juca cu casa inchisa.

"Victoria in meciul cu Romania si calificarea la CM au devenit o obsesie. Toata lumea asteapta un triumf al jucatorilor lui Antici. De miercuri, Nikola Zigici se antreneaza la intensitate maxima si e apt de joc", se precizeaza in Vecernje Novosti, citati de Mediafax.

"A mai ramas putin timp pana la istoricul meci cu Romania. Mutu si gheata au ajuns la Belgrad. Accidentarea lui Mutu ingrijoreaza, dar medicul nationalei Romaniei da asigurari ca acesta va juca. Unicul tratament la unghia la care a fost lovit este punga cu gheata", se scrie in Bilc.

"Romania nu mai are sanse de calificare, dar va juca impotriva Serbiei si Insulelor Feroe pentru prestigiu si pentru a crea o atmosferă buna la lot in vederea urmatoarelor actiuni", se spune in cotidianul Danas.

Presa din Serbia anunta ca se va juca cu casa inchisa, urmand sa fie 48.406 spectatori pe Maracana din Belgrad.

Partida Serbia - Romania, contand pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2010, va avea loc sambata, de la ora 21.30, disputa urmand sa fie in direct pe TVR 1 si Live Text pe HotNews.ro.