O eventuala absenta a lui Cristiano Ronaldo de la Cupa Mondiala (Portugalia este aproape sa rateze barajul) ar insemna un adevarat dezastru financiar pentru Real Madrid, actualul club al lusitanului. Conform AS, galacticii vor pierde 100 de milioane de euro daca CR9 nu ajunge in Africa de Sud.

Lucrurile nu stau prea bine pentru Portugalia, Ronaldo si compania aflandu-se pe locul trei in Grupa 1, dupa Danemarca (lider) si Suedia (locul doi). Lusitanii se afla la doua puncte de suedezi si la cinci de danezi, iar partida cu Ungaria (de sambata) este ca o adevarat finala.

Interesant este faptul ca nu numai portughezii vor sa se califice ci si Real Madrid, formatie care detine drepturile de imagine ale lui Ronaldo.

Daca numarul noua de pe Santiago Bernabeu nu ajunge in Africa de Sud, galacticii pierd aproximativ 100 de milioane de euro. Banii vin de la imaginea pe care Ronaldo ar fi facut-o Madridului la cea mai importanta competitie fotbalistica de pe planeta.

"Cristiano este un adevarat produs de marketing, valoarea mediatica a portughezului in decursul unui an de zile fiind de 85 de milioane de euro", se precizeaza in AS.