Comisia de Disciplina a FRF a hotarat, in cursul zilei de miercuri, sa suspende pentru doua etape stadionul din Ghencea, astfel incat Steaua va disputa derbiul cu Rapid cu portile inchise.

Incidentele petrecute la partida cu Gloria Bistrita, atunci cand Gigi Becali a fost injurat pe toata durata disputei, au atras o noua suspendare a arenei din Bulevardul Ghencea, ros-albastrii urmand sa joace derbiul cu Rapid cu portile inchise.

"Imi pare rau pentru adevaratii suporteri ai Stelei, cei care plang si sufera dupa meciurile echipei. Era cel mai important meci pentru noi, cel in care ne puneam toate speranţele ca vom avea 20.000 de fani adevarati care ne vor impinge spre victorie. Rapid e o forta acum! Va fi foarte greu cu portile inchise, dar vedeti ca aia care m-au injurat au facut cel mai mare rau Stelei" - Gigi Becali (citat de gsp.ro) despre decizia luata impotriva formatiei din Ghencea.

"Nu mi se pare corect ca trebuie sa platim 40.000 de lei amenda din cauza suporterilor, ba chiar mi se pare o decizie ilogica, nu a injurat echipa. Va trebui sa jucam si in aceste conditii, nu avem ce face, dar decizia Comisiei de Disciplina a LPF a picat intr-un moment foarte prost pentru noi, cand aveam nevoie de suporteri, la derby-ul cu Rapid" - Mihai Stoichita, antrenor Steaua (NewsIn).

"La Steaua - Gloria Bistrita, observatorul jocului si supervizorul au notat ca galeria stelista a scandat cuvinte obscene si injurii si a afisat inscriptii: < Esti o mizerie, Afara din Ghencea>!, la adresa finantatorului Gigi Becali. Este vorba de comportament violent si nu-l putem tolera pe stadion" - Ion Neagu, presedintele Comisiei de Disciplina.

Mai bine nu stau nici rivalii de la Dinamo, formatia din Soseaua Stefan cel Mare urmand sa evolueze fara suporteri in partida cu Gloria Bistrita, dupa ce fanii cainilor au adus injurii conducerii echipei.

Steaua va juca cu portile inchise disputele cu Rapid (etapa XI) si cu Unirea Alba Iulia (etapa XIII), in timp ce Dinamo va juca fara spectatori in meciul cu Gloria Bistrita (etapa XI).