Conform jurnalistilor din Portugalia, Cristiano Ronaldo, vedeta celor de la Real Madrid, ar fi tinta unui atac al vrajitoarelor, accidentarea suferita de lusitan in meciul cu Marseille din Champions League fiind revendicata de un vrajitor spaniol pe nume Pepe, informeaza Correio da Manha.

Totul i s-ar trage lui Ronaldo de la numeroasele sale cuceriri, una dintre cele parasite recurgand la vrajitoare pentru a se razbuna. "O femeie straina, bogata si care a fost tradata a angajat vrajitoare pentru a-i face rau lui Cristiano", se precizeaza in presa lusitana.

Vrajitorul Pepe, de nationalitate spaniola, ar fi responsabil de accidentarea la glezna suferita de Cristiano in partida cu Marseille din Champions League. In schimbul ispravii sale, Pepe marturiseste ca a primit 15.000 de euro.

"Ea m-a angajat ca sa pun capat carierei lui Cristiano Ronaldo si asta si fac", a declarat Pepe. Jurnalistii de la Correio da Manha spun ca o varianta demna de luat in seama ar putea fi Paris Hilton, americanca facand si ea parte de pe lista cuceririlor recente.

Pentru a contracara atacurile femeii, un apropiat al lui Cristiano l-a contactat deja pe un vrajitor renumit in Portugalia.