Razboiul dintre suporteri si Gigi Becali trece la un nou nivel, Valeriu Argaseala (presedintele ros-albastrilor) precizand ca formatia din Bulevardul Ghencea ia serios in calcul disputarea partidelor considerate acasa fara spectatori. De pierdut are numai echipa, Ghionea, Zapata si compania resimtind din plin lipsa incurajarilor la ultimele dispute din Liga 1.

"De-acum, cine vine la meci trebuie sa prezinte si un act de identitate. Daca nu gasim nicio solutie sa scapam de huligani, vom inchide portile stadionului! Nu ne obliga nimeni sa jucam cu spectatori. Chiar daca vor fi si victime colaterale, oameni care nu ne injura, nu ne intereseaza. In momente exceptionale, trebuie sa luam decizii exceptionale", Valeriu Argaseala (Evz).

La ultima partida din Ghencea, cea cu Gloria Bistrita, jucatorii stelisti s-au plans de faptul ca suporterii nu i-au sustinut deloc, acestia multumindu-se doar sa-l injure pe Gigi Becali pe toata durata disputei.

"Ce au facut fanii se numeste huliganism! Eu nu voi mai plati taxe si impozite pana statul nu rezolva problema huliganilor! Asa nu se poate! Am inchis geamul sa nu-i mai aud, dar nu e o problema pentru mine! E problema Romaniei! Eu voi lua niste masuri, nu se poate sa injuri in halul asta! O sa anulam abonamentele de la peluze!" - Gigi Becali (sport.ro).

Daca patronul din Ghencea a amenintat in mai multe randuri ca va inchide peluzele, acum Steaua ia in considerare varianta de a juca toate partidele de acasa fara spectatori, din dorinta de a evita scandalul dintre suporteri si conducere.