CFR Cluj ocupa prima pozitie in Grupa K din Europa League si va intalni, joi in deplasare, formatia PSV Eindhoven. Clujenii sunt de parere ca singura diferenta dintre cele doua formatii este experienta mult mai mare a celor de la Eindhoven in competitiile europene, dar acest lucru nu-i va face sa joace la egal. Din contra, CFR-ul cauta sa-si consolideze pozitia de lider.

PSV Eindhoven - CFR Cluj, Grupa K, in direct pe sport.ro si LiveText pe HotNews.ro, de la ora 20:00

Fred Rutten, antrenor PSV Eindhoven: "Adversarul nostru merita tot respectul pentru ce au realizat anul trecut. Aceasta echipa e in mare parte aceeasi care a invins Roma si a remizat cu Chelsea, asta zice ceva. Clujul are calitate, nu va fi un meci usor cu ei. Au invins pe Copenhaga destul de usor, chiar daca nu au avut prea multe ocazii, dar nu e o formatie care sa se arunce in atac"

Antonio Conceicao, antrenor CFR Cluj: "E o partida care motiveaza ambele echipe. Nu va fi vorba de emotii, ci de felul in care cele doua echipe vor reusi sa se adapteze nivelului la care se va juca. Va fi un meci echilibrat. Noi va trebui sa ne gestionam jocul foarte inteligent si sa ne facem jocul asa cum stim mai bine. Singura diferenta dintre noi si adversari e ca PSV Eindhoven au o exeprienta mai mare in competitiile internationale. Nu mergem la Eindhoven pentru un egal, nu asta urmarim. Vom reusi sa castigam daca vom aborda jocul ca o echipa unita". (cfr1907.ro)

Ultimele partide disputate:

PSV Eindhoven - Willem II Tilburg 3-1. Marcatori: Bakkal '27, Lazovic '32, Afellay '40/ Demouge '86

Gloria Bistrita - CFR Cluj 0-2. Marcatori: Traore '38, Alcantara '80

Echipe probabile:

PSV Eindhoven: Isaksson, Pieters, Rodriguez, Ooijer, Manolev, Engelaar, Bakkal, Afellay, Dzsudzsak, Toivonen, Lazovic

CFR Cluj: Nuno Claro, Tony, Cadu, Alcantara, Panin, Muresan, Mara, Peralta, Culio, Deac, Traore

Clasamnet Grupa K:

1. CFR Cluj 3 puncte

2. PSV Eindhoven 1 punct

3. Sparta Praga 1 punct

4. FC Copenhaga 0 puncte