Cei doi juniori care au reprezentat in premiera Romania la etapa finala Milan Junior Camp vor fi monitorizati de catre AC Milan dupa ce s-au remarcat in mod deosebit si au fost printre premiatii turneului de la Milano.

Marius Cocirla din Bucuresti a fost desemnat cel mai tehnic jucator dintre cei 400 de participanti la Milan Junior Camp Day, iar Sebastian Steriu din Ploiesti a fost unul dintre golgeterii acestui program ajuns la cea de-a zecea editie.

Cei doi romani au facut parte din aceeasi echipa, formata din copii proveniti din Europa de Est (Albania, Serbia, Ungaria, Bosnia) si au reusit sa castige turneul Intesa Sanpaolo destinat jucatorilor cu varsta intre 12 si 15 ani. Sebastian Steriu a fost capitanul acestei echipe, iar Marius Cocirla a fost desemnat sa intre pe gazonul stadionului San Siro alaturi de capitanul AC Milan – Massimo Ambrosini la prezentarea oficiala dinaintea meciului cu Bari.

De asemenea cei 2 jucatori au defilat cu steagul Romaniei la pauza meciului cu Bari alaturi de intreaga delegatie de 400 de copiii din 37 de tari care au participat la acest eveniment special.