Unirea Urziceni i-a surprins pe germani si a obtinut un punct in fata celor de la Stuttgart. In fata unui no name din Romania, Stuttgart si-a stricat planurile din Liga Campionilor. Un meci cu o necunoscuta, doar 12.000 de spectatori si un gazon "ce te face sa crezi ca joci in Intertoto, nu in Liga Campionilor". Presa germana si-a exprimat dezamagirea fata de modul in care au tratat svabii meciul si pune sub semnul intrebarii viitorul gruparii lui Babbel in Liga Campionilor.

Kiker, citat de prosport: "Varga ne strica cheful. Stuttgart a condus, dar n-a reusit decat un egal. Dupa golul lui Tasci, echipa lui Babbel a fost pasiva si a permis gazdelor sa construiasca din ce in ce mai mult, care au inscris prin Varga. Unirea a prins si mai multa incredere, beneficiind si de lipsa de reactie a svabilor. Varga a trimis perfect la coltul lung".

Neitzeitung.de: "Adversarul n-a fost Manchester United, Inter Milan sau FC Barcelona. Nu. In fata Unirii Urziceni si a 12.000 de spectatori din Bucuresti au obtinut un 1-1. Un punct pe care campioana Romaniei l-a obtinut pe merit".

Die Welt, citat de prosport: "Varga a inscris un gol binemeritat pentru romani. Doar remiza si VfB dezamageste la Bucuresti. Stuttgart ramane fara victorie in Liga Campionilor. Campioana Romaniei scoate un egal si elevii lui Babbel trebuie sa fie acum ingrijorati pentru pasii marunti facuti pana acum in grupe, doua egaluri. Varga a inscris un gol binemeritat pentru romani. Prea multa incredere de sine a dus la lipsa de atitudine, la erori tehnice si tactice. Oricum, a fost greu sa dai pana si o pasa buna pe acel teren care cu greu poate fi numit gazon".