VfB Stuttgart e favorita in fata Unirii Urziceni in meciul de marti seara, din Grupa G a Ligii Campionilor. Presa germana, citata de Mediafax, indeamna la prudenta maxima in fata necunoscutei echipe romanesti Unirea Urziceni si subliniaza avertismentul antrenorului Markus Babbel: "Subestimarea adversarului nu e o idee buna".

Kiker Online: "VfB contra nimeni. Dupa startul dezastruos cu Rangers, VfB Stuttgart joaca in Romania sub presiune. E nevoie de curaj pentru o buna performanta. Romanii abia au intrat in fenomenul international, dar VfB a trimis spioni la meciurile inamicului, si nu la unul, ci la trei jocuri. Antrenorul Babbel a avertizat asupra meciului cu necunoscuta Unirea, iar subestimarea adversarului nu e o idee buna, dupa cum spun svabii. Marica ar putea fi titular, mai ales ca joaca impotriva conationalilor sai si are o motivatie in plus".

Stuttgarter Nachrichten: "Marica in fata unui meci acasa. Va exploda in sfarsit? Stralucirea din ochi il tradeaza. Pentru Marica, meciul cu Urziceni e unul special. Vrea sa demonstreze in sfarsit ce poate in fata compatriotilor sai".

Pforzheimer Zeitung: "VfB vrea sa-si faca din nou plinul. Stuttgart trebuie sa castige pentru a anula startul slab din prima etapa".

Partida dintre Unirea Urziceni se va desfasura de la ora 21:45 pe stadionul Ghencea si poate fi urmarita in direct pe TVR1 si in format LiveText pe HotNews.