A fost schimbat in minutul 80 al partidei de la Tenerife cu Mahamadou Diarra, iar acest lucru l-a enervat peste masura. Cristiano Ronaldo ramane un jucator greu de strunit, iar Manuel Pellegrini incepe sa simta acest lucru pe propria piele. "A fost o copilarie, nu pot sa-i dau importanta", s-a multumit sa precizeze antrenorul.

"A fost doar o copilarie, nu pot sa dau importanta unui asemenea lucru. Niciun jucator din lume nu doreste sa fie schimbat. M-am gandit in primul rand la binele echipei, iar pentru acest lucru se impunea inlocuirea. Nu vad nicio problema in acest sens din moment ce partida era in mare masura castigata", a precizat Pellegrini citat de AS.

"O echipa se antreneaza din mai multe puncte de vedere. Kaka este cel care va schimba fata acestei echipe. Lucrurile nu pot fi facute dintr-o data, iar in primul rand trebuie tinut cont de faptul ca un sezon este foarte lung" - a conchis Manuel Pellegrini.

Cristiano Ronaldo a comentat in momentul in care a fost schimbat cu Mahamadou Diarra, jurnalistii iberici precizand ca acesta si-a varsat nervii pe o minge in drumul catre vestiar.

Real Madrid a invins cu 3-0 pe Tenerife, rezultat in urma caruia galacticii lui Florentino Perez se afla pe locul intai in Primera Division, la egalitate de puncte cu FC Barcelona (15).