Steaua a remizat, scor 0-0, pe terenul celor de la FC Brasov, in cea de-a opta etapa a Ligii 1. Daca prima repriza a fost marcata de numeroasele ocazii ale gazdelor, repriza secunda a adus in prim plan ratarile incredibile ale ros-albastrilor. Un meci spectaculos, cu faze periculoase la ambele porti, dar fara niciun gol pe tabela de marcaj. Brasov obtine un punct si rateaza sansa de a-si relua locul pe prima pozitie a clasamentului.

Steaua ameninta poarta lui Coman inca din minutul al doilea, dar Kapetanos nu reuseste sa ajunga la centrarea lui Szekely. Urmeaza un asalt al brasovenilor, dar Zapata isi salveaza echipa. Catalin Munteanu centreaza din lovitura libera, Diogo reia cu capul spre poarta, dar parada lui Zapata scapa Steaua. Balonul revine gazdelor, iar Hadnagy incearca o foarfeca spectaculoasa. Zapata salveaza din nou echipa si scoate de sub bara. In minutul 19, Grigore rateaza incredibil, sutand in bara. Atacurile se succed la poarta ros-albastrilor, dar norocul nu e de partea brasovenilor.

La pauza, Stoichita il scoate pe Ninu si il introduce pe Tanase, dar fostul jucator de la FC Arges paraseste accidentat terenul, dupa aproximativ 20 de minute de joc. In minutul 68, Surdu rateaza incredibil din fata portii, dupa o centrare foarte buna a lui Nicolita. Steaua rateaza inca o data, dupa 4 minute. Stancu trimite un lob peste portar, dar Abrudan scoate de pe linia portii. Nici lovitura de cap a lui Kapetanos nu ajunge in plasa portii, Coman reusind sa retina. In minutul 79, Stancu suteaza puternic de la marginea careului, Coman respinge in fata, iar balonul ajunge la Surdu. Stelistul suteaza direct in bara, iar tusierul arata ofsaid la jucatorul ros-albastru. Zapata se face remarcat inca o data, la sutul lui Hadnagy din minutul 84.

Mihai Stoichita, antrenor Steaua: "Sper s-o tinem tot asa in continuare. Nu sunt suparat pe elevii mei ca au ratat, ci i-am pupat ca au ajuns pana in situatiile de a marca. Ma bucur ca lumea spune ca am creat o echipa ofensiva. Sunt sigur ca suporterii ne vor iubi".

Viorel Moldovan, antrenor FC Brasov: "Am muncit ca salahorii timp de 60 de minute, dar ne-a lipsit din nou precizia in fata portii. Am facut tot ceea ce trebuia sa facem, am presat, am facut risipa de energie, dar a lipsit golul. Trebuie sa gasesc solutii pentru a remedia acest neajuns. Oricum, scorul este echitabil, orice punct conteaza in economia unui campionat. Normal ca mi-as fi dorit o victorie, dar asta este. Nu pot sa fiu dezamagit decat de ratari, dar jocul m-a multumit, totul a decurs conform planului" (gsp.ro)

Echipe de start:

FC Brasov: Coman, Rui Duarte, Abrudan, Nuno Diogo, Ezequias, Voicu, Ilyes, N.Grigore, C. Munteanu, Hadnagy, Zaharia

Steaua: Zapata, Ninu, Ghionea, Rada, Marin, Szekely, Bicfalvi, Ionescu, Nicolita, Stancu, Kapetanos