Romania va fi reprezentata in premiera la turneul final Milan Junior Camp, la Milano, in perioada 26 – 27 septembrie, de catre cei doi castigatori ai primului proiect oficial AC Milan, derulat in tara noastra prin intermediul Intesa Sanpaolo Bank.

Peste 400 de copii care au castigat editiile locale Milan Junior Camp, ce au avut loc anul acesta in peste 30 de tari, vor fi prezenti in acest week-end la Milano, alaturi de familiile lor.

La Milano, ziua de sambata va fi rezervata practic in totalitate antrenamentelor si meciurilor intr-una dintre bazele sportive al clubului AC Milan. Duminica tinerii fotbalisti vor asista la meciul din etapa a VI-a a campionatului italian de fotbal dintre AC Milan si Bari si vor putea trai atmosfera specifica de pe stadionul San Siro.

Dupa ce s-au intalnit la Bucuresti cu legendarul capitan AC Milan – Franco Baresi si antrenorul echipei nationale de fotbal – Razvan Lucescu, fericitii castigatori din Romania vor avea ocazia sa-i cunoasca si pe Ronaldinho, Pato, Inzaghi, Seedorf sau Gattuso.

Marius Cocirla, nascut in 1996, este in prezent legitimat la echipa de juniori a clubului Steaua Bucuresti. Joaca fotbal de la varsta de 3 ani, poate evolua ca fundas sau ca mijlocas de banda, atat pe partea dreapta, cat si cea stanga a terenului de joc.

Sebastian Steriu, nascut in 1994, joaca fotbal de la varsta de 6 ani, iar de 7 ani este legitimat la clubul FC Petrolul Ploiesti, unde este mijlocas central.