Cristiano Bergodi nu si-a incheiat inca socotelile cu Steaua. Demis dupa egalul cu Sheriif Tiraspol, din Europa League, italianul trebuie sa primeasca salariul pana la sfarsitul sezonului. Aflat la un post de televiziune romanesc, Bergodi a anuntat ca va apela la FIFA si UEFA pentru ca aceasta clauza sa fie indeplinita si sa-si poata rezilia contractul cu Steaua. Fostul antrenor ros-albastru a vorbit si despre incidentul cu patronul din pauza meciului cu Sheriff.

"Apelez la FIFA si UEFA daca nu se va gasi o solutie acum pentru rezilierea contractului cu Steaua. Este normal asta! Sunt mandru ca suporterii Stelei m-au aparat. Ei au fost probabil multumiti de munca pe care am depus-o. Nu se stie daca voi mai antrena in Romania. Am adus puncte cu Steaua si cred ca este important asta. Nu am fost contactat de alte cluburi, nu vreau sa vorbesc acum", a mentionat fostul antrenor al Stelei pentru sport.ro.

"Domnul Becali a intrat in vestiar si mie nu mi s-a parut cel mai potrivit moment pentru asta. Eram eu acolo si trebuia sa vorbesc eu cu jucatorii, mai ales ca eram un pic in dificultate si atunci el a venit. I-am zis ca pentru mine nu e momentul potrivit, dar nu am facut nimic obscen. Domnul Becali a intrat si eu nici nu l-am vazut. Problema a fost ca domnul Becali a venit nu pentru a-i incuraja pe fotbalisti, ci pentru a-i critica. El a certat toti jucatorii si asta m-a deranjat. I-am zis ca nu mi se parea cel mai potrivit moment pentru asta. Eram nervos, dar sunt o persoana cu educatie si m-am comportat in mod civilizat. Cine spune ca l-am dezonorat pe domnul Becali spune o mare prostie. S-a vazut dupa pauza ca jucatorii au fost nervosi dupa aceasta interventie", a declarat Bergodi la Gsptv, citat de Mediafax.