Mihai Stoichita debuteaza duminica pe banca tehnica a Stelei impotriva Pandurilor lui Sorin Cartu. "Lippi" este cel de-al 11-lea tehnician din era Gigi Becali, dar fostul international Ilie Dumitrescu este sceptic in legatura cu sansele de reusita ale vreunui antrenor in Ghencea: "Wenger, Sacchi, Mourinho nu ar face nimic, fiindca e lipsa acuta de jucatori de valoare", a precizat Dumitrescu.

"Consider ca in fotbal, in momentul de fata, este foarte dificil sa construieşti ceva daca nu exista continuitate. La cluburile mari din România, gen Steaua, e mai greu acceptata aceasta varianta. Daca n-ai doua, trei sau patru rezultate bune acasa, cum a fost cazul lui Bergodi, lumea nu mai are rabdare, de la patron la suporteri. As antrena in Romania, dar este mai greu sa fiu acceptat, pentru ca sunt mai dur si mai arogant. Nu prea prind eu la fauna asta", - Ilie Dumitrescu (pentru Evz).

"Iubesc Steaua, sunt produs suta la suta al acestui club, dar nu ma gândesc la o eventuala colaborare cu formatia din Ghencea. Oricum, nimeni nu m-a contactat. Indiferent de cine ar veni la Steaua, Wenger, Sacchi, Mourinho, nu s-ar face nimic, fiindca e lipsa acuta de jucatori de valoare. Cei tineri nu sunt la maturitate. Asta este situatia acum. Daca n-ai bani multi, nu pot pretinde performante notabile", - a conchis Dumitrescu referindu-se la situatia actuala din Ghencea.

Cristiano Bergodi a fost demis de la Steaua dupa 0-0 cu Sheriff Tiraspol in Europa League, antrenorului italian reprosandu-i-se nu atat rezultatul cat faptul ca nu l-a lasat sa intre la vestiare (pe durata pauzei) pe patronul Gigi Becali.