CFR Cluj nu le-a dat nicio alternativa danezilor si s-a impus in meciul de debut din Europa League, cu 2-0. FC Copenhaga a ramas fara solutii si a clacat in fata romanilor. Presa daneza a taxat lipsa de incredere a celor de la Copenhaga si a aplaudat daruirea clujenilor.

"Dezastru la Cluj. FC Copenhaga si-a continuat caderea europeana. Dupa eliminarea in fata lui APOEL, s-a pus murdarie pe tricourile echipei din Copenhaga. Cu Brondby in campionat a fost o baie de clor, fara rezultatul dorit. Copenhaga a avut o noua incercare de a inlatura mizeria, dar degeaba, pata e tot acolo. Mandria a ramas mult in urma. Copenhaga a aratat nervozitate, nu si incredere in victorie, fiind cvasiinexistenta. Scorul putea fi mai mare", a scris Sporten, citat de Mediafax.

Ekstra Bladet: "Copenhaga subjugata in Romania. CFR Cluj a lovit-o pe Copenhaga cu fotbalul tip Dracula si a trimis-o acasa cu o infrangere. Clujul a avut destule ocazii si suturi periculoase".

The Copenhagen Post: "Degringolada echipei Copenhaga continua. Antrenorul Stale Solbakken a sperat ca echipa sa ar putea sa se redreseze si sa aiba un inceput bun in Europa League. Dar CFR Cluj le-a naruit visurile si i-a imblanzit pe Lei cu o victorie de 2-0".