Ajax Amsterdam isi reproseaza lipsa de creativitate ce a impiedicat-o sa gaseasca o metoda pentru a desface apararea banateana. Presa din Olanda a subliniat dominatia echipei din Amsterdam si apararea de fier a Timisoarei.

Presa internationala:

Voetbal International: "Apararea Timisoarei s-a dovedit prea puternica pentru atacul lui Ajax"

VI: "Ajax a avut destule ocazii sa faca diferenta, dar s-a izbit de rezistenta Timisoarei, o echipa bine organizata. In ciuda unui joc intr-o singura directie, romanii au luat un punct"

De Telegraaf: "Ajax nu trece de Timisoara. In ciuda dominarii teritoriale si a unor sanse bune, primul meci al lui Ajax in Europa League nu a insemnat o victorie. Echipa lui Martin Jol si defensiva Timisoara au terminat 0-0"

Algemeen Dagblad: "Ajax fara vigoare. Ajax a esuat in fata romanilor, Timisoara rezistand pana la final. Ajax a avut o superioritate neta, dar trupa lui Jol nu a putut inclina balanta si pe tabela"

Agentia ANP: "Ajax a alergat in van dupa gol. Sansele mari au fost putine. Adversarul poate privi acest 0-0 ca pe o victorie"

Elf Voetbal: "Ajax a uitat s-o bata pe Timisoara. Start ratat pentru Ajax, doar 0-0 cu Timisoara"

De Pers: "Spectacolul lui Ajax in fata Timisoarei a fost de-a dreptul trist"

ESPN: "Elevii lui Martin Jol au dominat si au avut ocazii, dar nu au gasit o cale sa treaca de portarul Timisoarei, Costel Pantilimon"

Uefa.com: "FC Timisoara a obtinut o impresionanta remiza impotriva lui Ajax Amsterdam"

De Volkskrant: "Zidul roman a ramas intact pe Arena"