Cu tribunele goale si fara sprijin din partea suporterilor, Steaua intalneste in primul meci pe Sheriff Tiraspol. Desi ros-albastrii pleaca favoriti in Grupa H, adversarii nu sunt deloc de neglijat. Promisiunile inaintea partidei sunt mari.

Antrenor Steaua, Cristiano Bergodi: "Meciul de debut va fi foarte greu din doua motive. In primul rand jucam fara spectatori si in al doilea rand Sheriff nu este o echipa slaba, asa cum s-a scris in presa. Baietii sunt pregatiti psihic pentru un meci tare. Speram sa obtinem victoria la final. Eu nu consider ca Sheriff este cea mai slaba echipa din grupa. Noi suntem pregatiti pentru un meci greu, fara ca asta sa insemne ca mi-e frica. Trebuie insa sa luam in considerare aceasta echipa. Sheriff este o echipa buna din punct de vedere fizic, cu jucatori inalti. Din aceasta cauza trebuie sa avem grija mai ales la fazele fixe. Sunt trei, patru jucatori de la Sheriff care ne pot pune probleme. In plus, au o aparare buna, Serif nu primeste multe goluri. (steauafc.com)

Antrenor Sheriff Tiraspol, Leonid Kuciuk: "Cunosc foarte bine Steaua, avem informatii complete despre ei. Acest meci este deschis oricarui rezultat, cele doua echipe se cunosc foarte bine reciproc. Noi vom cauta sa dovedim un nivel ridicat al jocului in fata unei echipe de nivel inalt. Sa joci in fata unor spectatori inseamna o mare bucurie, fotbalul este facut pentru oameni. Am fi vrut ca partida sa se joace cu spectatori". (stelisti.ro)

Ultimele partide disputate:

Gaz Metan Medias - Steaua 2-4

Sheriff Tiraspol - Viitorul Orhei 3-0

* Partida dintre Steaua si Sheriff Tiraspol se va disputa de la ora 22:00, in direct pe ProTv si LiveText pe Hotnews.ro.