Timiosoara incepe in forta periplul european. Banatenii lui Sabau intalnesc, in deplasare, in primul meci din Grupa A pe olandezii de la Ajax Amsterdam. Gazdele sunt favorite, dar sa nu uitam ca timisorenii au reusit sa ii elimine din preliminariile Ligii Campionilor pe castigatorii Cupei UEFA.

Antrenor FC Timisoara, Ioan Ovidiu Sabau: "Vom intalni un adversar valoros, care joaca fotbal. Este o echipa care vine dupa un rezultat foarte bun, are mult entuziasm, a reusit sa marcheze de sase ori contra lui NAC Breda in ultima etapa de campionat. Este clar ca intalnim un adversar valoros, cu jucatori rapizi si tehnici. Trebuie sa fim foarte bine pregatiti, in primul rand din punct de vedere fizic si tactic sa stam foarte bine. Daca vom reusi sa facem 80% din ce am facut cu Sahtior, am putea chiar castiga. Echipa a aratat ca atunci cand intra in teren foarte motivata, disciplinata tactic si in forma fizica poate evolua de la egal la egal chiar si contra unui adversar valoros. Sper, ca antrenor, ca joi seara, sa ii motivez in asa fel incat sa scoatem un rezultat foarte bun." (site oficial FC Timisoara)

Antrenor Ajax Amsterdam, Martin Jol: "Timisoara este o echipa foarte periculoasa, altfel nu i-ar fi invins pe Sahtior Donetk, castigatorii Cupei UEFA. Romanii sint pe drumul cel bun, fotbalul din Romania e in ascensiune. Timisoara are jucatori buni, e o echipa periculoasa care a jucat in preliminariile Ligii Campionilor insa nu a reusit sa ajunga in grupe. Noi vrem sa mergem cat mai departe in Europa League si e foarte important sa castigam in fata suporterilor nostri", (Sporting Life/site oficial Ajax).

Ultimele partide disputate:

Ajax Amsterdam - NAC Breda 6-0

FC Timisoara - Astra Ploiesti 0-0

*Partida dintre Ajax Amsterdam si FC Timisoara se va disputa de la ora 20:00, in direct pe sport.ro si LiveText pe HotNews.ro.