Dupa prima partida din Liga Campionilor, presa spaniola descrie Unirea ca fiind serioasa, combativa si orgolioasa pana la final. Ibericii subliniaza in fiecare articol defensiva puternica a ialomitenilor, dar si imposibilitatea de a ataca poarta lui Palop. Marca nu trece cu vederea teatrul pe care l-au jucat Lupii din Baragan, care se aruncau pe gazon dupa fiecare contact cu adversarul.

El Correo de Andalucia:Echipa Lui Dan Petrescu si-a vandut scump pielea. Practic a fost aproape de neinvins, pana cand a facut singura greseala din prima repriza. Se spune ca in unele partide, valorile individuale pot fi decisive si meciul de ieri a fost o dovada a acestui lucru. Cand parea ca Unirea Urziceni, serioasa, combativa si orgolioasa pana la final, ar fi putut trimite pe Sevilla la vestiare cu semne de intrebare pentru felul in care ar putea darama zidul facut de adversari, a aparut Luis Fabiano.

Diario de Sevilla: Contra-atacurile anuntate ale romanilor abia s-au vazut. Poate au avut o ocazie in momentul in care Palop a iesit tarziu, dar nu mare lucru.

Publico.es:Etanseizarea Unirii a fost doar o simulare. O intentie care a ramas fara rezultat din cauza calitatii limitate a romanilor.

La Opinion:Dupa golul 2, Sevilla a controlat si nu a vrut sa-si consume prea multa energie deoarece are un calendar destul de incarcat, in timp ce Unirea a parut ca s-a multumit ca nu a primit mai multe goluri.

Reuters:Oaspetii, antrenati de fostul jucator de la Chelsea, Dan Petrescu, au fost bine organizati in defensiva, dar au oferit foarte putin atunci cand a fost nevoie sa revina in joc.

Marca:Linia braziliana a daramat zidul. Sevilla a reusit o victorie foarte muncita in fata ultradefensivei echipe Unirea Urziceni.

Foarte mult teatru. Romanii au incercat sa opreasca meciul prin orice mijloace si se dadeau loviti dupa fiecare contact cu un adversar.