Nemanja Supic este noul portar al Timisoarei. Bosniacul a venit liber de contract, de la formatia Anorthosis Famagusta si a semnat un contract valabil pe o perioada de cinci sezoane. Supic este titular in nationala Bosniei, avand sapte selectii. "Vine la noi pentru ca impreuna cu Pantilimon si Taborda sa faca acel grup de trei portari de care are nevoie orice club important", a declarat patronul Marian Iancu potrivit Newsin, citat de fanatik.ro.

"E un portar cu mare experienta. Bosnia e aproape calificata la Mondial, a invins Armenia fratilor Karamian cu 2-0, iar Supic a fost cel mai bun de pe teren. Apoi, a remizat cu Turcia

si la fel s-a intamplat, a fost cel mai bun. Vine la noi pentru ca impreuna cu Pantilimon si Taborda sa faca acel grup de trei portari de care are nevoie orice club important", a declarat Marian Iancu.

"Se poate pune problema oricand ca Pantilimon sa plece, la valoarea pe care o are deja. La fiecare meci vin multi scouteri sa il urmareasca. Suntem constienti ca poate sa plece oricand", a adaugat patronul Timisoarei.