Juventus castiga a treia partida consecutiva in Serie A, dupa ce, sambata, a invins pe Lazio Roma, scor 2-0. Caceres si Trezeguet au fost oamenii de gol ai Batranei Doamne, intr-o partida care s-a incheiat cum nu se poate mai prost pentru Diego. Mijlocasul de la Juventus a parasit terenul pe targa, dupa o accidentare la coapsa. Intr-o alta partida din Serie A, AC Milan nu a reusit sa invinga pe Livorno si a plecat acasa cu un singur punct, dupa 0-0.

Intr-un moment bun de joc pentru Lazio, Caceres a deschis scorul in minutul 71 si aduce pe Juventus in avantaj. Trezeguet a inchis tabela de marcaj cu un gol in minutele de prelungire. "E minunat. Anul trecut a fost unul foarte greu, nu am facut parte din echipa. Am muncit din greu pentru a ajunge din nou la acest nivel si toti colegii mei m-au ajutat. Sunt incantat ca pot juca din nou pana la fluierul final", a declarat Trezeguet, potrivit AFP.

Dupa doua saptamani de la esecul din fata lui Inter Milano, AC Milan nu a reusit sa inscrie in poarta celor de la Livorno. Cu toate acestea, Leonardo e multumit de evolutia echipei: "Au aratat o dorinta mare de a castiga. Repriza secunda a fost buna pentru noi. Ne-am creat multe ocazii si am fost convins ca am fi putut marca in orice moment".