Real Madrid si Barcelona au obtinut victorii la zero in cea de-a doua etapa din Primera Division. Kaka si Ibrahimovic au fost oamenii meciurilor pentru cele doua formatii, madrilenii reusind sa se impuna cu 3-0 in fata celor de la Espanyol, iar Barcelona cu 2-0 in fata echipei lui Cosmin Contra, Getafe.

Cu Messi, Henry, Iniesta, Dani Alves, Maxwell si Busquets pe banca de rezerve, Barcelona a deschis scorul in minutul 65. Golul lui Ibrahimovic a venit dupa o centrare a lui Abidal de pe partea stanga. Acelasi Ibrahimovic a oprit mingea pe piept si a pasat excelent pentru lovitura de cap a lui Messi (min. 79).

Rezerve de lux si in echipa celor de la Real. Raul, Lassana Diarra si Cristiano Ronaldo nu au inceput ca titulari, dar Real nu a avut probleme in fata echipei din Barcelona. Kaka nu a inscris, dar a avut o contributie importanta la victoria de pe Cornella El Prat a echipei sale. Fostul jucator al lui AC Milan a pasat perfect pentru golurile lui Granero (min. 39) si Guti (min. 77). Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Real (min. 90), dupa ce a trimis o centrare venita de la Guti printre picioarele portarului Kameni.