Lovitura de la 11 metri "inexistenta" oferita Brasovului de arbitrul Ciprian Dansa l-a infuriat pe Gheorghe Stefan. Patronul Ceahlaului a cerut scoaterea echipei de pe teren, dar neexecutarea "ordinului" l-a facut pe Stefan sa tune si fulgere. Ceahlaul a pierdut partida cu 1-0, dar nu numai. Odata cu cele trei puncte vor pleca si antrenorul Florin Marin impreuna cu secundul sau.

"Chiar daca am vorbit la nervi imediat dupa meci, nu o sa-mi schimb decizia de a-i demite pe cei doi. N-am nevoie de Florin Marin atata timp cat eu i-am cerut sa scoata echipa de pe teren. M-am saturat sa fiu bataia lor de joc in clubul asta. Marin si cu Mironas trebuiau sa faca ce le-am zis eu. N-au avut demnitatea sa scoata echipa de pe teren, sa plece, n-am nevoie de ei la club. Nu o sa am nevoie de ei, o sa ma gandesc zilele astea si o sa vad cine o sa vina antrenor. Oricum, Florin Marin nu mai are ce cauta la echipa, pentru ca eu nu pot sa lucrez cu oameni care n-au demnitate si nu asculta ce le zic, atunci cand simt ca nu avem nicio sansa din cauza arbitrilor. Asta e, o sa vina sigur cineva saptamina viitoare", a declarat patronul Gheorghe Stefan pentru gsp.ro.

In primele sase etape ale Ligii I, nou promovata Ceahlaul Piatra Neamt a acumulat patru puncte (un egal cu Otelul si o victorie cu Gaz Metan).