Selectionata Under 21 a Romaniei a obtinut a patra victorie consecutiva in preliminariile Campionatului European, editia 2009-2011. Elevii lui Emil Sandoi au invins, marti seara la Craiova, selectionata Moldovei, gratie dublei lui Torje (min.12, 48) si a golului marcat de stelistul Ochirosii (min.15).

Torje a deschis rapid scorul, printr-un sut de la aproximativ 15 metri, lasandu-i pe moldoveni fara reactie. Dupa doar trei minute, Ochirosii a primit o pasa pe stanga de la coechipierul sau de la Steaua, Andrei Ionescu, si a marcat printre picioarele portarului Chirinciuc. Torje a surprins din nou apararea adversarilor si a inscris in minutul 48 cu un lob de la 20 de metri.

Emil Sandoi: "Ii felicit pe baieti pentru victorie. Se vede inca lipsa de omogenitate a echipei, dar important e rezultatul, care ne da moral si ne mentine cu sanse reale de calificare. Dupa ce ne-am deprins, la unii jucatori a intervenit automultumirea, dar e normal la varsta lor. Sper sa profitam de pasul gresit al Rusiei in Feroe".

Gabriel Torje: "Sper sa o tinem tot asa pana la finalul anului. Mai avem doua meciuri pe care trebuie sa le castigam. Nu credeam ca o sa ma aplaude suporterii, dar se vede ca aici oamenii cunosc fotbalul".

Echipe:

Romania: Lung - Barboianu, Cordos, Gaman, Parvulescu - Torje (Sburlea '79), Onicas, Ionescu (Bicfalvi '58), Ochirosii - Raduta (M. Costea '46), L.Ganea

Moldova: Chirinciuc - Bogdan, Caraulan, Bondarciuc (Vornisel '54), Berbinschi - Clonin, Ionita, Demerji (Pascenko '62), Sidorenco, Patras - Dedov (Turcan '67)

Clasament Grupa 1:

1. Romania 12 puncte (4 meciuri)

2. Rusia 9 puncte (4 meciuri)

3. Moldova 4 puncte (3 meciuri)

4. Insulele Feroe 3 puncte (3 meciuri)

5. Letonia 3 puncte (3 meciuri)

6. Andorra 0 puncte (5 meciuri)

Urmatoarele meciuri ale nationalei Under 21 vor avea loc la Riga (Letonia), in data de 9 octombrie si pe teren propriu cu Insulele Feroe, in 13 octombrie.