Arbitrul Madrigal Soria ar putea fi declarat cel mai ghinionist spaniol. Duminica, la primul sau meci ca central intr-o partida de liga a treia spaniola, Soria a fost nevoit sa intrerupa meciul de fotbal pe care il conducea deoarece hotii i-au jefuit masina. Singurul obiect de valoare pe care i l-au furat a fost un telefon mobil, de pe care hotii au si sunat in Maroc.

Madrigal Soria arbitra partida din liga a treia spaniola dintre Jumilla si Puente Tocinos in momentul in care crainicul stadionului a anuntat ca o masina a fost jefuita. Arbitrul a realizat imediat ca este masina sa, a intrerupt partida si s-a indreptat catre un politist de la marginea terenului.

"Mi-a spus ca au gasit geamul spart si multe hartii ravasite si aruncate pe jos. I-am spus ca mi-am lasat acolo telefonul mobil si politistul m-a anuntat ca acum nu mai e. Mi-a spus sa nu ma ingrijorez pentru ca se ocupa ei de masina, dar am plecat spre vestiar. In cele opt minute in care am intrerupt partida am sunat compania de telefonie mobila - stiti cat de incet se misca - pentru a-mi anula cartela". Compania de telefonie l-a anuntat ca hotii au sunat in Maroc, purtand o convorbire de sapte minute si 35 secunde, ceea ce il va costa pe arbitru 6,50 euro.

Arbitrul si-a parcat masina in afara stadionului, declarand ulterior: "Puteau sa-mi spuna si mie ca aveam voie sa parchez in interiorul complexului sportiv. Eu nu stiam".