A marcat golul care a ingropat orice sansa de titul in Stefan cel Mare (Brasovul a invins pe Dinamo cu 2-0), iar la echipa nationala a aratat un tupeu fantastic pentru un debutant. Mihai Roman are 25 de ani si este dorit cu insistenta in Ghencea, fiind vazut de multi drept unul dintre titularii de drept ai nationalei Romaniei in cel mai scurt timp posibil.

"Brasovul nu este dispus sa-l vand pe Roman la Steaua si sa renunte astfel la jucator. Sub nicio forma nu se va intampla asa ceva, pentru ca Roman face parte din proiectul echipei din acest sezon si nu se pune problema vanzarii lui. Nu am fixat niciun pret pentru Roman, pentru ca nu este de vanzare" - Ioan Neculaie, patron FC Brasov.

Cu Roman in lot, Brasovul lui Viorel Moldovan este lider in Liga 1, cu 11 puncte dupa 5 etape disputate. Cu toate ca a intrat in a doua repriza, Mihai a aratat contra Frantei, pe Saint Denis, ca are tupeul necesar pentru o confruntare impotriva vicecampioanei mondiale.

Mihai Roman s-a nascut pe 16 noiembrie 1984 la Suceava si a bifat deja 82 de meciuri si 18 goluri in prima liga de fotbal a tarii.

A debutat in Liga 1 pe 26 iulie la meciul FC Brasov - Unirea Urziceni A mai jucat pentru Cetate Suceava (54 de meciuri si 14 goluri).

Inaltime 1.73

Greutate 70 de kg

A bifat trei prezente pentru nationala Romaniei, in partidele cu Lituania si Franta (preliminarii Cupa Mondiala) si Ungaria (amical).

"Nu conteaza cat de mult mi-a crescut cota dupa ultimele meciuri de la nationala. Stiu ca Steaua ma vrea, dar eu nu imi doresc decat sa fiu sanatos si sa joc cat mai bine", Mihai Roman.