Cu toate ca presedintele Federatiei Franceze de Fotbal, Jean-Pierre Escalettes, a declarat in mai multe randuri ca selectionerul nu va fi demis in cazul in care Franta nu castiga cu Romania si Serbia, cu cateva zeci de ore inainte de partida de la Belgrad au aparut zvonuri conform carora numai un succes, miercuri, il poate scapa pe Raymond Domenech de o demitere, informeaza L'Equipe.

Selectionerul si-a pus in cap atat publicul cat si presa franceza prin ultimele decizii luate la echipa nationala, antrenorul fiind de altfel huiduit pe Saint Denis la intalnirea cu Romania.

In conditiile in care Franta nu castiga la Belgrad, Cocosii Galici isi iau practic la revedere de la prima pozitie a grupei 7, pentru francezi existand numai varianta barajului. In aceasta situatie, Domenech va fi inlocuit chiar inainte de ultimele meciuri cu Feroe si Austria.

Jurnalistii francezi vorbesc despre un tandem Gerard Houllier - Alain Boghossian pentru banca tehnica a primei reprezentative. Cu toate acestea, exista si varianta ca Domenech sa nu fie demis, acesta urmand sa fie cel care va conduce Franta in partidele din baraj din noiembrie.

Daca Raymond Domenech va fi demis, Franta, Romania si Austria vor termina preliminariile cu alti antrenori fata de cei cu care au debutat in calificarile pentru Cupa Mondiala de Fotbal din Africa de Sud (Victor Piturca si Karel Bruckner au fost demisi deja).