Fotbalistul Michael Jezek, fundas intr-o liga regionala din Cehia, a decedat pe terenul de joc, la doar cateva momente dupa ce a inscris un autogol, informeaza Heraldsun.com. In varsta de 31 de ani, Michael s-a prabusit pe gazon, dand initial senzatia ca este dezamagit de faptul ca a marcat in propria poarta.

"A inscris dintr-o eroare in propria poarta, iar apoi s-a prabusit pe gazon ca si cum era suparat", a declarat unul dintre coechipierii lui Jezek. Conform medicilor, decesul a survenit la aproximativ o ora dupa inceperea manevrelor de resuscitate.

"A suferit un atac de cord si din pacate nu am putut face nimic ca sa-i salvam viata", a precizat Tereza Janeckova, medicul care a incercat sa-i salveze viata fotbalistului.

Tragedia nu a fost din pacate singulara, un tanar atlet american in varsta de 19 ani pierzandu-si viata in week-end-ul trecut.

Leon Roach, saritor cu prajina, si-a pierdut viata dupa ce a ratat salteaua la aterizare, lovindu-se cu capul de beton, conform AFP. Student al Universitatii California din San Diego, Leon nu a mai putut fi salvat cu toate ca a fost transportat imediat la spital.