Jurnalistii spanioli de la Marca critica jocul mult prea defensiv al Romaniei in partida cu Franta (scor 1-1), gazetarii iberici fiind de parere ca tricolorii au fost foarte bine organizati pe teren, dar ca principalul lor scop a fost de a nu primi gol si de a pleca cu o remiza de pe Stade de France. De critici nu a scapat nici Raymond Domenech, tehnicianul Cocosilor Galici fiind acuzat ca i-a lasat inexplicabil pe banca de rezerve pe Benzema si Ribery.

"Presata de faptul ca Serbia se afla in fruntea grupei, Franta a inceput tare inca din start, dar gazdele s-au lovit de o asezare foarte ordonata a romanilor in teren, scopul clar al acestora fiind de a tine poarta intacta si de a pleca cu un egal. In a doua repriza, francezii au fost mult mai concentrati, iar acest lucru s-a vazut si pe tabela dupa golul lui Henry, atacantul Barcelonei. Bucuria nu a tinut insa mult, iar autogolul lui Escude a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. Cu o nationala a Romaniei care s-a aparat cu disperare in unele momente, scorul a incremenit la 1-1, rezultat care complica serios viata Cocosilor Galici in aceste preliminarii. Duelul din Serbia, de miercuri, va fi unul pe viata si pe moarte pentru Domenech si echipa sa" - Marca.

In urma rezultatului de sambata seara, Romania rateaza orice sansa de a mai ajunge la Mondialul gazduit in 2010 de Africa de Sud, in timp ce Franta si-a diminuat serios sansele de a mai castiga grupa a 7-a preliminara, favoriti fiind in acest moment sarbii.

Clasamentul Grupei a 7-a:

1. Serbia 18p

2. Franta 14p

3. Austria 10p

4. Lituania 9p

5. Romania 8p

6. Insulele Feroe 1p (toate echipele au disputat cate 7 meciuri).