Inainte de un mare derbi precum Argentina - Brazilia chiar si cei mai echilibrati jucatori isi pot pierde cumpatul, brazilianul Kaka declarand ca se considera mai fotbalist decat a fost vreodata Diego Armando Maradona, antrenorul Pumelor, informeaza Corriere dello Sport. "Nu sunt un artist pe terenul de joc precum a fost el, dar cu siguranta sunt mai fotbalist", a declarat brazilianul celor de la Real Madrid. Partida Argentina - Brazilia, contand pentru preliminariile Cupei Mondiale de Fotbal, va avea loc in aceasta seara, fiind capul de afis al zilei fotbalistice.

"Ma consider o combinatie intre Dunga si Maradona. Nu sunt un artist pe terenul de joc precum a fost Maradona, dar cu siguranta sunt mai fotbalist decat a fost el. Fotbalul din ziua de azi te obliga in fiecare zi sa inventezi cate ceva nou in gazon, e mult mai extenuant fizic si doar cu talentul nu reusesti nimic", a declarat Kaka, citat fiind de Corriere dello Sport.

Brazilia se afla pe primul loc in preliminarii, in timp ce marea rivala Argentina se situeaza pe locul patru, in spatele unor nationale precum Chile si Paraguay. La general, Brazilia are 35 de victorii, Argentina 34, in timp ce 24 de dispute s-au incheiat la egalitate.