Romania incearca marea surpriza impotriva Frantei la Saint Denis, elevii lui Razvan Lucescu avand nevoie de o victorie pentru a mai spera, cel putin teoretic, la calificarea la Mondialul din Africa de Sud (2010). "Cu multa incredere in propriile forte putem castiga in fata Frantei", este de parere selectionerul Romaniei, Lucescu Junior fiind constient de faptul ca orice mica eroare impotriva Cocosilor Galici va conta enorm in economia partidei. Meciul Franta - Romania, contand pentru preliminariile Cupei Mondiale de Fotbal, va fi Live Text pe HotNews.ro de la ora 22.00.

"Este o onoare sa jucam acest meci, deoarece pentru unii aceasta şansa poate aparea in cariera doar o data sau de doua ori. Doar cu incredere putem reusi, iar daca vom avea fie si un moment de indoiala nu vom putea obtine un rezultat bun. Avem incredere si o stare de spirit buna si asta poate face diferenta" - Razvan Lucescu, selectionerul Romaniei.

Tehnicianul tricolorilor este constient ca vor fi momente in care francezii vor presa puternic, iar Chivu, Marica si compania vor fi nevoiti sa se apere. "Vor fi si momente in care va trebui sa ne aparam, mai ales ca jucam cu Franta, dar atunci cand vom avea mingea va trebui sa jucam" - a mai precizat Lucescu Junior.

Partida Franta - Romania, contand pentru Grupa 7 de calificare la Cupa Mondiala, va avea loc, sambata, de la ora 22.00, pe Stade de France, disputa urmand sa fie in direct pe TVR1 si Live Text pe HotNews.ro.Partida Franta-Romania din preliminariile Campionatului Mondial din 2010 se va disputa sambata, de la ora 22:00, pe Stade de France.