Dupa ce timp de doua zile s-a multumit mai mult sa priveasca de pe margine antrenamentele coechipierilor, Adrian Mutu a participat activ la prima sedinta de pregatire de miercuri, fiind sanse destul de mari ca decarul echipei nationale a Romaniei sa fie prezent pe gazon la partida de sambata cu Franta .

Mutu nu iesit deloc pe gazon luni, atacantul Fiorentinei pregatindu-se numai in sala de forta, in timp ce marti a efectuat aproximativ 20 de minute de alergari destul de usoare.

Lucrurile s-au schimbat insa miercuri pentru atacantul Romaniei, Adrian participand la toate activitatile de pregatire ale elevilor pregatiti de Razvan Lucescu.

Adrian Mutu a ratat ultima partida a Fiorentinei, 1-0 cu Palermo, din cauza unei microleziuni, fotbalistul precizand ca spera sa fie 100% apt pana la ora marelui meci cu Franta lui Raymond Domenech.

Disputa dintre Franta si Romania, contand pentru preliminariile Cupei Mondiale de Fotbal din 2010, va avea loc sambata, de la ora 22:00, fiind transmisa in direct de TVR 1 si Live Text de HotNews.ro.