Managerul clubului Dinamo, Cristian Borcea a declansat primul atac la adresa selectiei facute de Razvan Lucescu pentru meciul cu Franta: "Lucescu are patru fini si toti sunt la echipa nationala. Daca a antrenat la Rapid si la Brasov, crede ca nationala se face numai cu jucatori de la aceste echipe! E un antrenor tanar, trebuie sa inteleaga ca nationala e altceva si este responsabil pentru ce se va intampla in Franta".

Supararea lui Borcea vine din prezenta unui singur jucator dinamovist in lotul nationalei (Adrian Cristea). Oficialul dinamovist ii mai "vedea" in lot si pe marius Niculae si Andrei Cristea, in schimb nu pricepe cum ajung Mazilu si Roman sa fie convocati pentru jocul de la Paris.

"Ce cauta Roman la nationala?!! Cum sa nu il convoci pe Banel Nicolita care nu are rival in tara asta pe partea dreapta? Eu trebuie sa fiu corect, chiar daca Banel e la Steaua - nu exista unul mai bun ca el pentru flancul dreapta!" - Cristi Borcea, manager Dinamo.

Razvan Lucescu a raspuns marti seara acuzelor: "Atacul lui Borcea este o lasitate!" Antrenorul nationalei ii cere oficialului dinamovist sa lase jucatorii in pace, pentru ca e o saptamana speciala pentru echipa nationala si a reamintit criteriile prin care intocmeste selectia: valoare, experienta, forma si modul cum s-au prezentat la ultima convocare sub tricolor.