Conform declaratiilor oficialilor echipei AS Roma, Bogdan Lobont va incasa un salariu de 500.000 de euro pe durata imprumutului de la Dinamo la gruparea de Serie A, surprinzator Lobby primind mai putini bani decat la formatia din Stefan cel Mare, acolo unde primea 600.000 de euro pe stagiune.

"AS Roma anunta transferul temporar al portarului Bogdan Lobont de la Dinamo, care va expira pe 30 iunie 2010. Conform acordului, AS Roma poate cumpara drepturile federative definitiv in schimbul a 1,5 milioane de euro, plus TVA, in doua rate", au precizat oficialii echipei AS Roma.

Lobont ar putea incasa, in cazul in care va fi pastrat de romani, 800.000 de euro in primul an de dupa terminarea imprumutului, 900.000 de euro in a doua stagiune si un milion pentru ultimul an de angajament.

In varsta de 31 de ani, portarul roman se afla la a doua aventura in Serie A dupa ce a mai evoluat si pentru Fiorentina in sezonul competitional 2005-2006. Lobont a facut pasul in fotbalul mare de la Corvinul Hunedoara, trecand apoi pe la Rapid, Ajax Amsterdam, Fiorentina si Dinamo.