Axel Witsel, mijlocasul celor de la Standard Liege, a primit mai multe amenintari cu moartea dupa ce i-a produs polonezului Marcin Wasilewski, de la Anderlecht, o dubla fractura de tibie si peroneu, intr-o partida contand pentru prima liga belgiana de fotbal. Politia s-a autosesizat, iar fotbalistul este in aceste momente supravegheat non-stop de catre fortele de ordine.

Mail-urile cu respectivele amenintari au fost trimise pe adresa gruparii Standard Liege, pe langa Witsel fiind luat in colimator si coechipierul sau Steven Defour.

Pregatiti de catre Ladislau Boloni la Standard, Defour si Wistel au fost supravegheati luni de catre politisti, autoritatile belgiene luand in serios amenintarile primite de catre cei doi fotbalisti.

In minutul 25 al derbiului Anderlecht - Standard, Witsel l-a faultat extrem de dur pe Wasilewski, acesta suferind o dubla fractura de tibie si peroneu, accidentare care-l va tine departe de gazon cel putin un an de zile. In urma acestui incident, Witsel risca o suspendare indelungata.

Vezi aici faultul suferit de catre polonezul Wasilewski.