Eternul derby dintre Steaua si Dinamo starneste emotii, dezgroapa orgolii si ridica aceeasi intrebare: cine va castiga? 1000 de suporteri dinamovisti vor fi prezenti duminica in Ghencea pentru a-si sustine favoritii intr-un meci in care orice sclipire sau greseala va face diferenta. Antrenorul Stelei e constient de importanta partidei, dar stie la fel de bine ca rezultatul nu va fi crucial pentru clasament. Dinamovistul Vasile Turcu mizeaza pe forma atacantilor alb-rosii dar si pe punctul slab al adversarilor, apararea.

"Noi suntem pregatiti si speram sa ne bucuram la sfarsitul meciului de cele trei puncte. Indiferent de efortul depus pana atunci, intr-un derby dai totul, asa ca nu se pune problema ca Dinamo sa fie obosita dupa epuizantul meci de la Liberec. Isi vor depasi orice limita", a declarat Petre Marin la conferinta de presa de dinaintea meciului din etapa a cincea.

Cristiano Bergodi: "E un meci important pentru noi toti, dar este abia al cincilea meci din acest campionat. O cunosc pe Dinamo, am vazut meciul lor cu CFR-ul, cu Craiova, pe cel de la Liberec nu l-am urmarit. Au fotbalisti de valoare, care ne pot pune probleme. Nu cred ca cele 120 de minute disputate de ei sunt in favoarea noastra. Vom vedea abia dupa meci daca au fost obositi sau nu".

"Dinamo merge mereu la victorie, indiferent ce adversar are in fata. E un derby adevarat, are o traditie de zeci de ani si spectacolul e garantat. Daca nu bagi in Ghencea, degeaba iei si trofee la finalul campionatului. Avem o echipa mai omogena, cred ca apararea este punctul slab al lor si sper ca atacantii nostri sa fie in forma la ora jocului pentru a putea sa profite de ocaziile ivite", a declarat actionarul Vasile Turcu pentru gsp.ro.