Unirea Urziceni a castigat la Galati cu 4-1, dupa o dominare de 90 de minute, care a transformat Otelul intr-o candidata certa la... retrogradare. Golurile ialomitenilor au fost inscrise de Bilasco (2), Maftei si Onofras. Bilasco a mai ratat un penalty, iar colegii sai au mai irosit si alte situatii. Otelul a terminat meciul cu doi oameni mai putin.

Primul moment important al jocului s-a produs in minutul 7: la un hent comis de Iorga, arbitrul A. Tudor acorda penalty pentru Unirea si dicteaza eliminarea fotbalistului galatean. Bilasco transforma si deschide o perioada de dominare neta a coechipierilor sai.

Neglijenti in atac (surprinzator pentru o echipa recunoscuta pentru pragmatism!), ialomitenii au emotii spre finalul perioadei: Paraschiv reuseste sa egaleze, la o faza care nu spunea nimic, iar Unirea incepea sa regrete situatiile irosite. Maftei a schimbat insa situatia, inscriind cu un sut fabulos - a transformat o lovitura libera, aruncand mingea in vinclu, in minutul 43!

Cu 2-1 la pauza, Unirea a incercat sa elimine superficialitatile din prima perioada: a controlat jocul mult mai strict, apoi a profitat de epuizarea fizica a adversarului - in minutul 73, galatenii raman in 9 oameni, la eliminarea lui Sergiu Costin in pozitie de ultim aparator.

Penalty-ul este ratat de Bilasco, dar atacantul avea sa se revanseze in final - dupa ce Onofras a linistit spiritele (3-1 in minutul 85), Bilasco a inchis tabela cu doua minute inaintea concluziei.

Click aici pentru program si clasament in Liga 1!