Surpriza returului play-off-ului Europa League, Dinamo s-a intors in tara cu gandul tot la Steaua. Calificarea si adversarele din grupele competitiei europene au fost imediat uitate din moment ce au pasit pe teritoriu romanesc. Asteptati de circa 400 fani la aeroport, dinamovistii au scandat impreuna cu sustinatorii lor injurii la adresa jucatorilor ros-albastri.

Suporterii lui Dinamo au facut ca favoritii sa piarda meciul tur din play-off-ul Europa League cu 3-0 la masa verde, dar, in loc de pareri de rau, fanii i-au intampinat pe elevii lui Bonetti la aeroport cu un banner pe care era scris "Mandru ca sunt huligan".

Cainii au intors rezultatul din tur si s-au calificat in grupele primei editii a Europa League. La intoarcerea in tara, alb-rosii au fost intampinati cu torte si scandari impotriva Stelei. Aflat in direct la un post de televiziune in momentul in care dinamovistii injurau Steaua impreuna cu suporterii, finantatorul Gigi Becali le-a intors "urarea" cainilor, aducandu-le injurii in stilul caracteristic.

Steaua si Dinamo se vor intalni duminica, in cea de-a cincea etapa a Ligii 1, sezonul 2009/2010.