Mircea Lucescu si Sahtior vor juca, vineri, impotriva detinatoarei trofeului Champions League, Barcelona, pentru SuperCupa Europei. Mult respect si spectacol sunt cuvintele de ordine pentru cele doua echipe, mai ales ca Mircea Lucescu si Pep Guardiola sunt legati de o mai veche prietenie. "Ii port un mare respect lui Guardiola, dar la Monaco vom vorbi pe teren", l-a avertizat antrenorul lui Sahtior pe prietenul sau.

"Ne cunoastem foarte bine, am devenit foarte buni prieteni si sunt convins ca vom ramane apropiati", a spus Mircea Lucescu inainte de SuperCupa Europei. "Ii port un mare respect lui Guardiola ca antrenor si sper ca acest lucru sa fie reciproc. Vom vorbi pe teren", a adaugat antrenorul lui Sahtior.

Romanul incearca sa castige a doua SuperCupa a Europei din cariera sa (prima a cucerit-o in 2000 cu Galatasaray) si e convins ca Barcelona si Sahtior vor oferi un spectacol pe cinste la Monaco. "Cu tot ce a facut Barcelona in sezonul trecut, normal ca este favorita, dar nu va avea o viata usoara. Va fi un spectacol extraordinar, doua echipe minunate, care au calitati tehnice deosebite si iubesc sa joace fotbal. Sunt incantat sa ma reintorc in aceasta pozitie", a mai spus Lucescu.

"Suntem pregatiti pentru Sahtior, va fi o provocare pentru noi. Sahtior ne-a batut in sezonul trecut si au avut un parcurs extraordinar in Cupa UEFA. Foarte putine echipe pot domina asa cum reuseste Sahtior. Lucescu si cativa jucatori sunt acolo de patru sau cinci ani si au facut o treaba minunata", a spus si antrenorul Barcelonei, Pep Guardiola.